Altivask AS

hva vi gjør?

våre tjenester

Vask av hjem

gå til ...

Altivask as ble opprettet for folk som verdsetter tjeneste av grundig, nøyaktig og omfattende rengjøring av hus og leiligheter i Stavanger-område. Vi satser på profesjonalitet, bruk av de mest effektive rengjøringsmetoder og beste rengjøringsprodukter.

Vask av bedrifter

gå til ...

Arbeid i pene og rene lokaler er mye hyggeligere. Et rent kontor er også et visittkort av selskapet, derfor inneholder våre tjenester omfattende kontorrengjøring. Vi tilbyr både engangs- regelmessig tjenester, som ankommer hvor som helst på et bestemt tidspunkt.

bilde

Utvask

gå til ...

Vår rengjøring etter oppusing er dedikert til byggefirmaer og personer som verdsetter orden og ryddighet og som ikke har tid og styrke til å gjøre dette selv. Vi har allerede ryddet opp i mange lokaler og boliger i Rogaland.

Flyttevask

gå til ...

Vi har alle opplevd å flytte, da er det mye planlegging og mye sjauing som skal utføres på kort tid, da kan det være godt å ha oss til å utføre rengjøringen. Det er ikke uvanlig at nye eiere av boliger klager på renhold, bruk oss og reduser muligheten for klager.

Boning og annen gulvbehandling

OPPSKURING/BONING

Gulvbehandling innen ulike gulvtyper, linoleum, vinyl, naturstein, flis etc. Det krever lang erfaring for å oppnå et godt resultat. Altivask As har lang erfaring i faget og bruker moderne metoder og utstyr. Vi utfører all type gulvbehandling som skal sikre gulvene mot slitasje. Vi benytter moderne metoder og høykvalitets midler som har lang holdbarhet. Vi leverer et resultat som ser innbydende ut samt lysner opp lokalet. Det bidrar også til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre inne- miljø.

GLANSING

Godt vedlikehold av gulv sikrer unødvendig slitasje, bedre renhold og innemiljø. Vi anbefaler jevnlig glansing av polishbehandlede gulv for å redusere slitasje og reduserer frekvensen på oppskuring/boning.

miljøvennlig vindusvask

Vinduspuss

Er du lei av å se på skitne vinduer? Eller kanskje du ikke liker vinduets rengjøring? Vi vasker vinduer, både i private hjem og i bedrifter, institusjoner, kontorer, butikker.

Vi utfører utvendig og innvendig vindusvask samt glasskillevegger. Vi benytter lift der dette er nødvendig. Nødvendige sertifikater mht. lift og HMS ivaretas for å sikre arbeidet.

opprydding av uteareal, hagearbeid

Etter rengjøring av huset kan vi også hjelpe i hagen. Vi tilbyr litt hjelp til å opprettholde hagen som å klippe og plukke.

Tepperens og møbelrens

Vi vasker sofaer, lenestoler, stoler. Prisen avhenger av type møbler og dens grad av tilsmussing.

Ofte prøver vi å rense teppet eller stoffet ved hjelp av hjemmemetoder, men de er ikke alltid effektive. Det er verdt å utføre en slik tjeneste til en person som har utstyret og de riktige midler.

Polstrede møbler og senger, uavhengig av materialet, er mer eller mindre skitne. Dessverre er det ikke lett å fjerne flekker eller misfarging, og selv med de største innsats er smuss igjen. For alle som sliter med smuss, anbefaler vi å vaske og rense polstring.

I vårt arbeid bruker vi kun skikkelig midler som ikke vil ødelegge materialer, og møbler vil ikke miste sin opprinnelige farge. I tillegg bryr vi oss om økologi, derfor er alle preparater som brukes til vasking og rengjøring av stoffet helt trygge.

Vi justerer rengjøringsmetoden til materialtype og intensiteten av tilsmussing. Våre kunder overlater deres favoritt sofaer, senger, lenestoler og andre møbler uten frykt.

Rengjøring trappeoppgang

Å koste , rengjøring av gulv, rengjøring av trapper, tørkehåndtak, rengjøringsheiser, å koste foran inngangen til bygningen.

Rensing før og etter fest, julebord etc.

Kosting og rengjøring av fellesområder som gulv, trapper, håndtak, heis og foran inngangsparti til bygget.

RENGJØRING AV LAGER OG HALL

Feiing, rengjøring av gulv, støvsuging av tepper, tørking av støv fra overflaten av hyller og hyller, tømming av søppelbeholdere og papirkurver, vasking av innvendige vinduskarmer, rengjøring av sanitære rom.

© Copyright 2019 Kedi Design