Altivask AS

hvem vi er?

Bli kjent med altivask

Altivask AS er en offentlig godkjent renholds virksomhet og ble stiftet i 2011 og er lokalisert i Stavanger. Vi har lang og bred erfaring gjennom eiere, ledelse og medarbeidere. Har Dere behov for Renhold?? Ja da mener vi oss absolutt rustet for å kunne gjennomføre alle typer renholdsoppdrag, uansett krav og forventninger!

altivask

Våre ansatte jobber hver eneste dag for å ivareta bygg og inventar på beste måte. Alle våre ansatte blir opplært etter læreplanen til renholdsfaget – med mål om å gi flest mulig fagbrev. Gjennom 7 år som renholdsbedrift har vi mange gode referanser og mange langvarige kundeforhold. Vi kan med trygghet si at vi er «god på» renhold i kontor bygg!

Våre systemer sikrer at vi vet hva våre kunder er opptatt av og våre kvalitetskontroller sikrer at vi gjennomfører det samme. Kommunikasjon og ledelse er sentrale begreper når det gjelder gjennomføring av renholdsopgaver.

Altivask AS leverer renhold til et bredt spekter av bedrifter og privatpersoner i Stavanger og omegn, både offentlig og privat. Vi har lang erfaring og kunnskap om hvilke behov og utfordringer hver enkelt kundegruppe har i forbindelse med renhold og vedlikehold. Vi har som målsetting at våre kunder skal være fornøyd med våre tjenester.

Gjennom jevnlige inspeksjoner og kvalitetskontroll av renholdet hos våre kunder, ønsker vi å være i forkant av eventuelle problemstillinger og foreta nødvendige tilpasninger og endringer fortløpende. Vårt team består av dyktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere som kan renhold, og som yter det lille ekstra.

Milena Tarasinska Daglig leder og Styremedlem Milena Tarasinska [email protected]
Tone Jansen Merkedsføring og salg Tone Jansen [email protected] +47 959 89 285
Ewelina Bugala-Klinkosz Verneombud Ewelina Bugala-Klinkosz
Bjarte Stangeland Styrets leder Bjarte Stangeland [email protected]
Kim Skjæveland Styremedlem Kim Skjæveland [email protected]
© Copyright 2019 Kedi Design